El Restaurant

Cuina sana i saludable en ple centre de Barcelona

La nostra història comença a mitjans del 2016. Il·lusionats, emprenem un viatge cap a la conquesta dels estómacs dels veïns i vianants del carrer Trafalgar, molt a prop d’Urquinaona, en ple centre de la ciutat comtal.

Deliciosa. És clar, creiem en que el menjar ha d’estar deliciosa i també estar cuinada amb amor, ser saludable i estar pensada per tenir cura dels que la proven. Busquem aportar el nostre granet de sorra a la societat mimant el paladar i vetllant per la salut nutricional dels que ens visiten amb una proposta de cuina saludable flexitariana . És a dir una mica de carn, molta verdura, cereals integrals, llegums i una mica d’ous i peix.

Ens encanta poder oferir opcions veganes, vegetarianes i sense gluten dins de la carta i declarar el nostre amor per l’excel·lència, per la qual fresc i de temporada. Ens esforcem per transmetre tota aquesta passió en cada esmorzar, dinar i berenar en el dia a dia de Buenaventura Cafè.

Seleccionem als nostres proveïdors amb cura. Busquem reforçar el comerç de proximitat i de la sostenibilitat , perquè té clars beneficis per a la nostra societat. Exigim que els processos de la matèria primera que rebem contribueixin al desenvolupament sostenible del nostre territori.

El nostre cafè i restaurant està ubicat al centre de Barcelona per a un fàcil accés. Si et ve de gust, pots donar-te un passeig abans o després de la teva visita per la zona, perquè té molt d’encant.

La sala del restaurante Buenaventura

Experiència gastronòmica completa

Hem dissenyat un espai senzill i funcional perquè gaudeixis encara més amb tots els sentits. I amb WIFI i carregadors de mòbils gratis!

Cuina saludable flexitariana

Oferim una carta amb la qual poder gaudir d’una dieta equilibrada amb opcions veganes, vegetarianes i sense gluten.

La cocina organica flexitariana
Nuestros clientes opinan sobre Buenaventura Cafe Barcelona

Els clients opinen

Cada dia més persones gaudeixen de l’experiència a Buenaventura Café, ¡Ens veiem allà!

Donem suport al comerç de proximitat

Tots formem part del món. Fomentar l’economia sostenible és el nostre deure

Germinados ecologicos que usamos en los platos de Buenaventura Café